Portfólió

Ötleteinket imádjuk megvalósítani!

Letisztult, átgondolt felületek
felhasználóbarát design.
Kérj ajánlatot!
Telefon: +36 30 570 92 33

Legyél más mint a többi!
Kerülj be te is a Wahagi Porfóliójába!

MagiCom Kft.
"Emberek a technológiához - Technológia az emberekért." A MagiCom közel 20 éve nyújt IT infrastruktúra szolgáltatásokat nagyvállalatoknak. Szeretik az áttekinthető, letisztult infografikát. Ahogy mi is.
Pindroch Csaba
Valami Amerika, Kontroll... és persze a "Segítség megnősültem" egyszemélyes színpadi darab szereplője. Az előadás lényegét sikerült megfogni a kreatív ötlettel, amely alapján plakátok, ablakmatricák és meghívók készültek.
OTP Horvátország
Egy áttekinthető webes felületen azaz egy dashboard-on szerette volna a látni ügyfeleik adatait a pénzintézet. Az átgondolt UX/UI felület remekül működik tableten és mobilkészüléken is.  
Késmárki Szoftverfejlesztő Kft.
A cég a kintlévőség-kezelő szoftverek piacán bír jelentős piaci részesedéssel. Céges arculat, webdesign, MailCimp hírlevél és minden ami marketing.
Nemzeti Mobilfizetési Zrt.
A Társaság a mobilfizetés bevezetésével, üzemeltetésével és fejlesztésével foglalkozik. Céges arculat, webdesign, számtalan infografikai, belső irodai dekoráció és kampány is készült számukra.
Budapest Erőmű
Az erőmű már több, mint 100 éve vesz részt a főváros energia ellátásában. A legrégebbi erőműegység a nemrégiben leállított Révész utcai Fűtőmű 1906-ban épült, az Újpesti Erőmű 1910-ben, míg a Kelenföldi Erőmű 1914-ben kezdte meg működését. Vállalati arculat újratervezése, webdesign, épületbelső dekoráció volt a feladat.
Budapest Bank Zrt.
A teljes credit- és debitkártya portfólió megtervezése 
Logo és embléma tervezése
Csomagolástervezés
We Always Have A Good Idea
Copyright © 2021 - Minden jog fenntartva.
Adatkezelési tájékoztató
angle-double-up